Nordenskov tabte pokalopgør

08-11-2016, 03:32 - Nordenskov

Forfatter: henry

Det var med blandede følelser, da Nordenskov UIF på hjemmebane i Helle Hallen tabte revanchekampen i landspokalturnering mod Ligaholdet fra Hvidovre.  De to hold mødte nemlig også hinanden i landspokalen sidste år, men igen i år løb Hvidovre med en 3-0 sejr.

Et godt fightende og topmotiveret Nordenskov UIF hold gav Hvidovre kamp til stregen. Især i de 2 første sæt var det svært at se, at der var tale om en kamp mellem et hold, der sidste år spillede i 2. division og et hold der sidste år kunne hænge bronzemedaljer om halsen, da ligaen blev afsluttet.

Nordenskov knoklede på med krum hals og leverede i store perioder bedre angrebsspil over kanterne end ligaholdet, men i det lange løb var kvaliteten i modtagninger og forsvar nok til at sende sejren til gæsterne.

Efter kampen reflekterede Nordenskovs træner Jakob Møller over kampen: "Jeg er overordnet egentlig meget godt  tilfreds med kampen, og det er rigtig sjovt at kunne måle sig mod den samme kvalitetsmodstander, som vi mødte for et år siden", siger han og fortsætter:" og selvom der tydeligvis også er sket udskiftninger hos dem, så kan vi med rimelighed påstå, at vi er kommet betydeligt tættere på deres niveau over de seneste 12 måneder.

Til kampens forløb siger Jakob Møller: "Første sæt er vi tæt på, men vi spiller ikke afslutningen som aftalt og tager ikke de chancer vi får. Det ærgrer mig helt vildt. Andet sæt er vi lige så tæt på, og spiller det meget bedre mod slutningen, men mangler det sidste held. I 3. sæt kollapser vi lidt, men viser god moral og får sluttet af med æren i behold. "Jeg kunne nu godt have ondet drengene at tage et sæt, siger han, det havde vi fortjent i dag. Det gør vi næste år, hvis vi trækker dem igen. Det er jeg sikker på" slutter cheftræner Jakob Møller.