Sikker sejr til Nordenskov volley

05-03-2018, 01:23 - vardeinfo

Forfatter: News/Peder Foldager

Sætcifrene på 3-0 (25-21, 25-17, 25-11) efter 1 times spil viser, at Nordenskov volley havde styr på tingene.
Kun i første sæt var der lidt forstyrrelser i spilrytmen hos hjemmeholdet, som gav spænding og holdene skiftedes da også til at tage føringen.
Spændingen varede indtil stillingen 20-21, hvorefter Nordenskov skiftede gear og vandt 5 point i træk på god blokade -og forsvarsspil.
I 2. og 3. sæt var hjemmeholdet overbevisende og gav ikke Odenseholdet mange muligheder for at være med i spillet.Det blev til en sikker sejr i weekendens kamp mod DHV fra Odense.
Vi formår at styre kampen gennem et godt servetryk, som gjorde det vanskeligt for DHV at bygge deres normale gode angrebsspil op. Samtidig fik vi efter lidt korrigering i første sæt vores blokade indstillet rigtigt, hvilket gav os flere direkte point, fortæller cheftræner Simon Højen.
Vores succes i egen serv betød også, at Odense måtte sænke deres servepres, hvilket gav vores angrebsspil gode betingelser.
Vi har held med at sprede vores angrebsspil til både højre og venstrekanterne, som til sidst gør Odenseholdet meget trætte og møre, hvilket resultatet også viser, slutter cheftræner Simon Højen.
Næste kamp er på udebane i Kolding søndag d. 11 .3 18.
Herefter venter der en spændende hjemmekamp onsdag d. 14.3 18 kl 20.30 i Helle hallen mod rækkens førerhold, nemlig Ikast KFUM.
Det er en kamp vi meget gerne vil vinde, idet vi desværre har tabt de to foregående.