Hallens cafeteria slap gennem nøglehullet

Hallens cafeteria slap gennem nøglehullet

08-05-2015, 06:15

Forfatter: Ugeavisen

Anette Kristensen skal nu sørge for, at Hodde-Tistrup Hallens cafeteria lever op til den netop erhvervede nøglehulscertificering, der handler om sund mad.

Det er fem år siden Hodde-Tistrup Hallen valgte at lægge stilen om i cafeteriet. Scoremad-konceptet skulle implementeres, og allerede året efter var frituregryden skrottet. En del af cafeteriets udbud er allerede i overensstemmelse med reglerne for nøglehulscertificeringen, men nu er cafeteriets daglige leder Anette Kristensen også er uddannet til at vedligeholde certificeringen, som betyder mindre fedt, salt og sukker, men langt mere fuldkorn og fibre.

 

Se hele artiklen her..

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, samt til at føre statistik over antallet af besøgende.
Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Accepter cookies