Manual til gasgrill fra Tistrup Udekøkken

Sæt gashætten på gasflasken og vær sikker på, at den sidder helt fast.

Tænd for gasflasken.

Man starter med at tænde fra venstre mod højre. De skal tændes i rækkefølge.

Den 1. tænder fra venstre holdes inde et par sekunder, mens man tænder på den røde gnistknap. Når der er ild, slipper man tænderen.

Så starter man den næste tænder ved at trykke ind på tænderen, indtil der er ild.

Der kan godt slukkes på f.eks. hver anden tænder.

Det er en god ide at skrue ned, når grillen er godt varm, så maden ikke bliver branket.

Rengøring: Spray ristene med grillrens. Alle løse deles gøres grundigt rent med varmt vand.

 

Stegning med motor:

Kødet føres på spydet. Spidserne presses ind i kødet i begge ender og skrues fast. Vinger og ben på kyllinger fastgøres med kødnåle.

Den røde motorknop anbringes som vist på billedet. Man steger i venstre side af grillen for at beskytte håndtagene.


Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, samt til at føre statistik over antallet af besøgende.
Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Accepter cookies