Når drenge bliver til mænd BK06 Esbjerg – HTS 2-5

27-04-2015, 08:35

Forfatter: News

BK06 Esbjerg var før topkampen mod HTS ubesejret i serie 3 efter 4 spillerunder og det var med bekymret mine at spillerne tog til Guldager. Krumtappen i HTS´s midtforsvar var skadet op til kampen. Og fraværet af både Kenneth Kristensen og Jonas Riber, gjorde at træner Bent Pedersen måtte tænke dybt og vurdere på, hvem der skulle danne makkerpar med Morten Ellegaard. Valget faldt på Mikkel Henriksen som ikke er vant til denne position. Mikkel spillede en flot kamp og viste formatet i denne svære udekamp. Jyske Vestkysten var til stede ved kampen og følger i øvrigt HTS gennem 2015. Bent Pedersen lavede et fremragende oplæg til kampen. Den passion og energi som Bent har, smitter simpelthen af på spillerne.

HTS gik til kampen med stor respekt for modstanderen. Måske for meget respekt set over hele kampen. HTS satte sig på kampen allerede fra start og pressede BK06 i bund. Der var oplæg til flere chancer. Daniel Andersen som var i hopla fik en stikning og med et par kloge træk forsøgte han at ”skære” ind foran BK06´s forsvarspiller. BK06 så ingen anden udvej end at puffe ham i ryggen og dommeren fløjtede prompte for straffespark. Andreas Bollerup eksekverede på sikker vis i det 9. minut til 0-1. Chancerne kom i en lind strøm og BK06 formåede ikke at dæmme op for HTS rappe og til tider elegante spil. I det 32. minut er det Kasper Aarhus tur til at gøre det til 0-2 efter klumpspil inde i BK06´s forsvar. Kenneth Henriksen var i mellemtiden kommet på banen og viste sin hurtighed og speed. Kenneth blev sendt af sted med nogle dybe stikninger og i det 36. minut rykker han til baglinien og serverer en sukker bold på tværs i straffesparksfeltet til Daniel Andersen som sikkert scorede til 0-3. BK06 var nu både rådvilde og irriterede, hvilket gjorde sig udslag i verbale tærsk til dommeren. BK06 forsøgte at kæmpe sig ind i kampen og det lykkedes i det 42. minut at reducere til 1-3. Inden pause fløjtet er Daniel Andersen dog på pletten igen og gør det til 1-4. En fantastisk 1. halvleg blev fløjtet af.

BK06 kom bedre med i 2. halvleg. Og de viste i perioder hvorfor at de havde vundet de første 4 kampe. I dette 66. minut spilles bolden op til BK06 angriber og med ryggen til HTS mål lykkedes det ham at vende udenfor straffesparksfeltet og med en perfekt afslutning reducerede han til 2-4. Skulle det lykkes BK06 at vende kampen. Nej der til var HTS for stærke og mange af de unge spillere viste at de er på vej til blive mænd. Alle børnefejl er ved at være elimineret.

Og som bevis på det sørgede HTS spillere på midten af banen at bevare bolden i egne rækker med godt og sublimt teknisk spil. Og det var da også Andreas Bollerup som i dommernes overtid leverede en dyb stikning til Daniel Andersen der med sit 3. mål gjorde det til 2-5 og afslutning på en seværdig kamp.

Der er nu fornyet spænding i rækken hvor BK06 stadig er no. 1 med 12 point og lige efter ligger HTS med 11 point. Oksbøl ligger med 10 point og der er nok ingen tvivl om at det er blandt de 3 hold oprykkeren skal findes.

HTS har muligheden, hvis de kan bevare koncentration og fokus i de kommende kampe.

Næste kamp er torsdag d. 30. april kl. 18.30 mod Ansager på Ansager Stadion.

Mød Tistrupnews på Facebook, og få vores tophistorier på din væg. Klik på linket https://www.facebook.com/Tistrupnews