Fodbold - Nul løsning mellem HTS - NRUI

21-09-2014, 11:17 - Næsbjerg

Forfatter: News

HTS-NRUI 0-0

HTS og NRUI spillede 0-0 i en kamp som burde være endt med sejr til hjemmeholdet. Godt nok havde NRUI også deres chancer, men størstedelen af kampen var de presset tilbage på egen banehalvdel. HTS måtte tage til takke med endnu en uafgjort. Kampen var endnu et bevis på manglende skarphed og kvalitet i afslutningerne.

Der var ikke spillet mere end 2 minutter af kampen, hvor Anders Møller sparkede et fladt indlæg ind foran mål til Daniel Andersen. Afslutningen var dog ikke af samme kvalitet og endte lige ved siden af målet. Et mål på dette tidspunkt kunne have åbnet kampen. Næsbjerg var blevet tvunget til at komme længere frem på banen. Og det skulle vise sig igennem kampen at HTS ikke havde formelen til at dirke Næsbjergs forsvar op. Med 9-10 mand på den nederste banehalvdel, var det vanskeligt for HTS at brodere sig igennem. Spillet var til tider for langsomt, de forkerte beslutninger blev taget og ofte forsøgte HTS sig med individuelle præstationer. Der var dog enkelte optræk til chancer. Blandt andet da Kenneth Henriksen blev spillet fri i det 22. minut via en dobbelt pas. Men Henriksen fik ikke kvalitet nok i sin afslutning. Med et HTS hold som spillede på det jævne, levede Næsbjerg på sine omstillinger og kontra angreb. Og der var få sporadiske forsøg som kunne have udmøntet sig i scoringer og have gjort det langt værre for HTS.

Fra 2. halvleg forsøgte HTS at sætte et maksimalt tryk på udeholdet. Og holdet kom dog også til muligheder. Der var omkring 3-4 oplagte scorings chancer via Daniel Andersen og Stig Kristensen. Men som vi har set så mange gange i denne sæson, udnytter holdet bare ikke de chancer, de kommer til, hvilket sætter et kolossalt pres på de unge drenge. Næsbjerg levede fortsat på ”død bolde” som indkast, frispark og hjørnespark. Udeholdet var tæt på et par gange. Kampen igennem var der en del spilstop grundet frispark og det burde have udmøntet sig i flere gule kort til både hjemmeholdet og udeholdet. En enkelt episode i 2. halvleg, burde sågar have resulteret i rødt til Næsbjerg efter at modstanderen havde slået ud efter en HTS spiller, der begik et frispark og med rette kunne have fået gult kort. Men en svag dommerpræstation, understregede at det ikke var hans dag denne lørdag.

Kampen endte 0-0 og understregede jævnbyrdigheden i kredsen.

HTS har nu to vigtige udekampe mod Hejnsvig og Spangsbjerg. Sejre i disse kampe sikrer formentlig HTS endnu en sæson i serie 3, hvorimod nederlag eller point tab kan ende med en uhyre spændende afslutning.