Flotte resultater for Tistrup-Hodde Håndbold

09-01-2017, 04:02 - Tistrup

Forfatter: Henry

Tistrup-Hodde Håndbold hev 2 pokaler hjem til klubben ved de nyligt overståede kommunemesterskaber i håndbold, som blev afviklet i Ølgod Hallerne i julen.

U-14 piger, Tistrup-Ølgod.

På papiret en rigtig svær opgave for pigerne. Modstanderne fra Varde og Blåbjerg har begge spillet i A-rækken før jul og Varde har her efter jul fået en fribillet til 2. division.

Første kamp mod Varde. Nervøs start, men pigerne kom godt igen og var bagud 5-7 ved halvleg, til trods for 5 stolpe-ud! Det blev en rigtig forsvarskamp, hvor der blev lukket ned for deres bedste bagspiller (0 mål) og deres højre fløj der scorede 3 af deres første 4 mål. En velspillende Iben i målet spillede sig ligeledes op i anden halvleg, så pigerne hev en rigtig dejlig sejr hjem på 9-8.

Blåbjerg. Pigerne skulle igen her have arbejdshandskerne på. Blåbjerg kom flyvende ud og efter 5 angreb stod det 0-4 primært pga godt tempo og gode overgange. Forsvaret blev igen indstillet og efter en halvleg, hvor vi blev enige om at holde vore aftaler, sled pigerne sig til en sejr på 11-10.

U-14 pigerne har før jul spillet sig op i A-rækken, så det bliver spændende at følge, da de er gået ubesejrede igennem turneringen og kun tabt 1 kamp – pokalkampen mod Holsted, som er at finde i 2. division. Holdet er et resultat af et samarbejde mellem Tistrup-Hodde Håndbold og CØ-05, Ølgod for sæsonen 2016/17. Holdet består af:

Tistrup: Emma Poulsen, Kamma Pedersen, Jeanne Jørgensen og Sille Lorenzen

Ølgod: Iben Johnsen, Lærke Viuf, Anna Svender, Lotte og Rikke Frederiksen, Sara Søndergaard, Camilla Hansen samt Anna Daugbjerg (skadet).

Trænere: Birgit Sørensen og Gitte Pallesen

U-12 piger, Tistrup-Hodde Håndbold.

Lidt amputeret hold til de 2 kampe mod henholdsvis CØ-05, Ølgod og Alslev, idet Camilla og Sofie ankom 20 min. før kampstart pga fodboldstævne i Helle Hallen og et afbud fra Caroline, der var i Norge.

Første kamp mod Ølgod. Pigerne kom dårligt fra start, haltede efter Ølgod, som virkelig kom med et godt pres. Pigerne fik kæmpet sig tilbage i anden halvleg, hvor de fik nogle dejlige kontramål, forsvaret blev bedre og Stephanie i målet begyndte at tage fra. Det blev til en sejr på 10-6, selvom holdet aldrig rigtig kom op i tempo.

Alslev. Spiller til daglig i C-rækken, men havde i deres første kamp fået uafgjort mod Ølgod. Tistrup-pigerne lagde ud i samme tempo, som de sluttede den første kamp (langsomt), men Stephanie i målet tog godt fra og med 10 minutter igen løb Alslev tør for kræfter og sejren kom aldrig i fare. Sejren lød på 12-3.

U-12 pigerne har før jul spillet sig op i A-rækken, og det ser måske lidt svær ud bl.a. pga den smalle trup på kun 1-2 udskiftere og Julie der er ude med skade. Holdet har gennem sæsonen kun tabt 2 kampe, 1 turnerings- og 1 pokalkamp. Men hvor der er vilje, er der vej, så mon ikke pigerne nok skal gøre en god figur i A-rækken også!

Holdet består af: Stephanie V. Hansen, Sofie Kildegaard, Thea Bergstedt Olesen, Nicoline Frøjk, Isabell  Jørgensen, Alberte Anthonsen, Camilla Thorhauge  og Matilde Høy samt Julie Frøjk (skadet) og Caroline Munck (afbud).

Trænere: Henrik Bergstedt og Gitte Pallesen